O nama

Od intimnih okupljanja do raskošnih banketa, Diamond Garden, savršeno je mesto za venčanja, ceremonije, korporativne događaje i proslave.

Može li biti savršeniji ambijent za vaš poseban dan?

Od intimnih okupljanja do raskošnih banketa Diamond Garden je savršeno mesto za venčanja, ceremonije, korporativne događaje i proslave

“Nikada nećete imati drugu priliku da ostvarite prvi utisak”

Diamond Garden je jedinstveno mesto za uživanje i dobar provod – bilo da treba da ga koncipirate u ulozi domaćina ili doživite kao gost. Želite čaroban ambijent za venčanje iz snova, ili svečanu atmosferu za poseban događaj, ili jednostavno elegantan prostor za važnu konferenciju, prezentaciju, promociju ili sličan korporativni događaj? Ovaj skriveni kutak predstavlja pravi dragulj svedenog luksuza, koji je, zahvaljujući savremenoj arhitekturi i organizaciji prostora, sa bazenom, restoranom i velikim otvorenim prostorom, moguće urediti i prilagoditi skoro svakoj vašoj zamisli. U Diamond Garden ste dobrodošli i kada nemate velike planove i ne organizujete specijalne događaje. Svejedno da li planirate zajednički život ili vam je potreban kratak predah, ugovarate posao ili želite tek jedan savršen vikend, na 10 minuta vožnje od Trga ili Vuka, Diamond Garden je pravo mesto – za savršen početak.