O nama

Od intimnih okupljanja do raskošnih banketa, Diamond Garden, savršeno je mesto za venčanja, ceremonije, korporativne događaje i proslave.

Paket 1

Naš stručni tim profesionalaca predan je u ostvarenju vaših snova. Pobrinućemo se za sve detalje kako bi organizacija ovakvog posebnog događaja protekla besprekorno. Naše dugogodišnje besprekorno iskustvo garantuje uspeh. U cilju ostvarivanja vaše vizije i najnovijih ideja spremi smo da ispunimo sve zahteve.

Paket 2

Svaki par želi da njihov dan venčanja bude veseo i bez stresa, da bude upravo onakav kakav ste zamislili. Mi smo svesni da reprize nema i zato sve mora proći besprekorno. Možda postoji porodična tradicija koja se prenosi generacijama i koju želite da sačuvate, a možda želite da prekršite neka pravila ili pak da kombinujete ideje - uvek možete računati na našu podršku i savete.

Paket 3

Vaše venčanje nije samo najromantičniji dan u vašem životu. Ovaj jedinstven događaj odražava i vaš jedinstven stil i ukus. Zato je važno dobro osmisliti svaki detalj. Dobra osnova je tu, otvorena bašta sa pogledom na bazene i zvezdano nebo, elegantno postavljena banket sala uz ekskluzivan izbor hrane i pića i dodatne usluge

Set meni

Prema našim mladencima i njihovim gostima odnosimo se sa najvećom brigom i pažnjom. Svadba kod nas nije samo jedan dan, već putovanje koje vodimo zajedno a mi smo tu da vas podržimo na svakom koraku.